Съвременният начин на живот налага наситени графици и постоянен стрес, които водят до изтощение на тялото и ума. Затова не е изненадващо, че все повече хора се обръщат към СПА комплексите, за да намерят утеха и релаксация. СПА (от латински "Sanus Per Aquam", което означава "здраве през вода") комплексите са магични места, където могат да се изживеят блаженство и възстановяване. В тази статия ще разкрием тайните на СПА комплексите и ще се запознаем с ползите, които те носят.

Отдих и релаксация в СПА зона Oak Residence
 
 
 

Отдих и релаксация в СПА зона Oak Residence

СПА комплексът на Oak Residence е истински оазис на релаксация. С изключителната си обстановка и специализираните услуги тя предлага пълноценно изживяване и отдих. Възможността да се откажете от ежедневните грижи и да се погрижите за себе си е нещо, което всеки човек заслужава. В СПА зоната можете да се насладите на различни процедури за релаксация като масажи, ароматерапия, хидротерапия и други, които ще ви помогнат да се освободите от напрежението и стреса.

Възстановяване на тялото
 
 
 

Възстановяване на тялото

Тялото ни често страда от натоварване и напрежение. СПА комплексът на Oak Residence предлага различни терапии и процедури, които помагат за възстановяване на тялото. Топлите минерални басейни и джакузита помагат за релаксация на мускулите и облекчаване на болката. Предлагат се и различни видове терапии, като например терапия с глина, водни терапии и физиотерапевтични процедури, които подпомагат възстановяването на тялото и подобряват общотосъстояние на здравето.

Укрепване на духа
 
 
 

Укрепване на духа

СПА комплексът на Oak Residence не се грижи само за тялото, но и за душата. Предлагаме медитативни практики и йога сесии, които помагат за постигане на вътрешен мир и хармония. Също така, естетическите процедури като фейс терапии, маникюр и педикюр, помагат за повишаване на самочувствието и поверието в себе си. Тук може да намерите и различни програми за спорт и фитнес, които ще ви помогнат да поддържате здрава и балансирана духовност.

Подобряване на здравето
 
 
 

Подобряване на здравето

В съчетание с релаксацията и възстановяването, СПА комплексът на Oak Residence предлага и определени ползи за здравето. Например, хидротерапията и топлите минерални извори имат благотворен ефект върху кожата и циркулацията на кръвта. Масажите помагат за разтоварване на мускулите и стимулират лимфната система. Освен това предлагаме и специализирани програми за отслабване и детоксикация, които подпомагат в поддържането на здравословна фигура и пречистване на организма.

Истинско райско убежище
 
 
 

Истинско райско убежище

СПА комплексът на Oak Residence е истинско райско убежище, където можем да избягаме от стреса на ежедневието и да се погрижим за себе си. Съчетава релаксация, възстановяване, духовност и подобряване на здравето в едно уникално преживяване. Когато посетите СПА зоната, ще се потопите в свят на блаженство и хармония, който ще ви даде сили и енергия да се справите с предизвикателствата на живота. 

Не се колебайте да отделите време за посещение на СПА зоната и се насладете на всички ползи, които тя предлага.

Апартаменти под наем в хотелски комплекс OAK RESIDENCE СМОЛЯНСКИ ЕЗЕРА
Семеен хотел "Oak Residence"
туристическо ядро "Лагера", местност "Смолянски езера",
гр. Смолян 4703, България.
GPS: 41°37’05.9”N 24°40’10.1”E
+359 896 71 66 68
  Смолянски езера

Oak Residence

Мезонет

Апартамент

ЦЕНИ И НАСТАНЯВАНЕ

ПОЛЕЗНО

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА

Контакти

+359 896 71 66 68
БЪЛГАРСКИ   |   ENGLISH