Зареждаща красота
 
 
 

Зареждаща красота

Предимството при мезонета е, че предлага красива панорамна гледка, която обхваща заобикалящата среда на комплекса. Мястото за релакс на терасата е незабравимо. От там ще се насладите на чудната гледка на природата, която ще се открие пред Вашия поглед.

Величествено спокойствие
 
 
 

Величествено спокойствие

Избирайки този вид място за отдих, Вие ще се насладите на отвореното пространство с преходни стълби, което създава елегантна бохемска атмосфера, подправена с усещане за простор. Погрижили сме се и за най-малките детайли, които ще допринесат за спокойствието Ви по време на Вашия престой.

Изтънченост
 
 
 

Изтънченост

Специално обособените места за хранене, почивка и релакс се отличават по своите цветови нюанси и разбира се удобства, от които можете да се възползвате. Мезонета разполага както със зона за почивка предлагаща телевизия и безплатен интернет, така и с елегантната и практична кухня, която е оборудвана с всичко необходимо за приготвянето на ароматни ястия открояваща се със своя тюркоазен цвят.

Прекрасно и уединено място
 
 
 

Прекрасно и уединено място

Това е прекрасно и уединено място, което може да споделите с любимия си човек  и да се насладите на прекрасната гледка, която ще Ви зареди с положителна енергия, от която имате нужда след забързаното ежедневие.

Апартаменти под наем в хотелски комплекс OAK RESIDENCE СМОЛЯНСКИ ЕЗЕРА
Семеен хотел "Oak Residence"
туристическо ядро "Лагера", местност "Смолянски езера",
гр. Смолян 4703, България.
GPS: 41°37’05.9”N 24°40’10.1”E
+359 896 71 66 68
  Смолянски езера

Oak Residence

Мезонет

Апартамент

ЦЕНИ И НАСТАНЯВАНЕ

ПОЛЕЗНО

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА

Контакти

+359 896 71 66 68
БЪЛГАРСКИ   |   ENGLISH