Oak Residence Hotel & Relax се намира в местността “Смолянски езера в  сърцето на най-старата и обширна планина в България - Родопите. От пръв поглед ще Ви грабне магическата природа, от която е заобиколен. Пред Вас ще се разкрият красиви диви горски кътчета, водопади, скали и разнообразие от растения и животни. Тук е точното място за планински отдих и ски туризъм. Това е една сбъдна мечта за всеки, който иска да избяга от натовареното ежедневие на града и пренаселените планински и морски курорти.

Комплексът се намира на 1500 м надморска височина и e в непосредствена близост до едно от най-големите Смолянски езера – “Лагера”. Всеизвестен е въздухът в този район. Отличава се със своето лечебното и терапевтично действие, благодарение на ветровете, наречени планински “Бризи”. Благодарение на тях въздуха се насища с отрицателни йони и го правят неблагоприятна среда за развитието и разпространението на вируси, бактерии и болести. Доказано, е че хората тук боледуват по-рядко и се възстановяват сравнително по-бързо от всякакъв вид заболявания.
 

Oak Residence Hotel & Relax

Oak Residence Hotel & Relax
Изтънченост, уют и красота
 
 
 

Изтънченост, уют и красота

За всички наши гости имаме удоволствието да предложим прекрасна топла атмосфера, която се откроява по своя стил елегантност и красота. Всеки от вас ще открие своето кътче, на което ще се наслади в дните за Релакс и почивка. Приветстваме Ви с Добре дошли при нас!

Очарование в цветове и форми
 
 
 

Очарование в цветове и форми

Всяка стая за нашите гости се отличава по своята архитектура и цветови комбинации, които допринасят, за да се чувствате като у дома си. Разбира се не сме забравили и за удобствата, от които имате нужда: като телевизия и безплатен интернет. Ползвайте го само при необходимост. Незабравяйте, че е време за почивка все пак.

Природна красота
 
 
 

Природна красота

Строгият и елегантен битов стил на балкона ще привлече Вниманието Ви. Поглеждайки през него пред Вас ще се разкрие красотата на величествената природа, която ще ви плени и зареди с положителна енергия, от която имате нужда. Ако времето не позволява да направите своята разходка, тук е прекрасно място да прекарате времето си и да се насладите на спокойствието и тишината.

 
 
 

За удобство на нашите клиенти

За удобство на нашите клиенти предлагаме СПА център и модерно оборудвана фитнес зала. Не сме забравили и най-малките – децата. Тяхното време може да бъде прекарано в детския кът, който ще ги погълне изцяло, а Вие ще се насладите пълноценно на Вашата почивка.

Oak Residence Hotel & Relax е прекрасно място за почивка с Вашето семейство или с приятели.

Възползвайте се от всички наши удобства и си направете една незабравима почивка в сърцето на Родопите.

Очакваме Ви!

Апартаменти под наем в хотелски комплекс OAK RESIDENCE СМОЛЯНСКИ ЕЗЕРА
Семеен хотел "Oak Residence"
туристическо ядро "Лагера", местност "Смолянски езера",
гр. Смолян 4703, България.
GPS: 41°37’05.9”N 24°40’10.1”E
+359 896 71 66 68
  Смолянски езера

Oak Residence

Мезонет

Апартамент

ЦЕНИ И НАСТАНЯВАНЕ

ПОЛЕЗНО

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА

Контакти

+359 896 71 66 68
БЪЛГАРСКИ   |   ENGLISH