Във века на здравословния начин на живот, фитнесът играе все по-важна роля в живота на хората. Когато пътуваме, намирането на подходящо място за трениране може да бъде предизвикателство. Въпреки това, в хотел Oak Residence сме решили да отделим специално внимание на фитнес зоната, за да осигурим на нашите гости възможността да поддържат активен начин на живот, докато са настанени при нас.

Нашата фитнес зона е създадена с цел да отговори на нуждите на всеки гост, независимо дали става въпрос за професионален спортист, редовен посетител на фитнес центрове или просто желаещ да запази формата си по време на престоя си. Разполагаме с модерно оборудване от висок клас, което позволява на гостите да изпълняват разнообразни тренировъчни програми.

Независимо дали предпочитате кардио тренировки, силови упражнения или групови занимания, в нашата фитнес зона ще откриете всичко необходимо. За целта предлагаме широка гама от кардио машини, като течни ленти, степъри, велоергометри и тренажори, които подобряват сърдечно-съдовата система и увеличават издръжливостта.

За тези, които предпочитат силови тренировки, разполагаме със станции за свободно теглене, бенчове, дъмбели и други инструменти, които позволяват на гостите да упражняват всички групи мускули. Нашият професионален персонал е на разположение, за да помогне и насърчи посетителите да достигнат своите цели.

Освен индивидуалните тренировки, предлагаме и разнообразни групови занимания, включващи йога, пилатес, аеробика и зумба. Тези класове се провеждат под ръководството на опитни инструктори, които осигуряват правилното изпълнение на упражненията и създават мотивираща и приятна обстановка.

Фитнес зоната в хотел Oak Residence не е само място за тренировки, тя е и среща на хора с общ интерес към здравето и фитнеса. Това създава възможности за запознанства и обмен на опит между гостите, което ги окуражава да продължат да поддържат активен начин на живот и след завръщането си у дома.

Ние вярваме, че фитнес зоната предоставя на нашите гости идеалната възможност да се забавляват, да се поддържат във форма и да изпитат удоволствие от тренировките си, без да се налага да напускат хотелския комплекс. 

Ние сме горди, че можем да предложим нашите гости това удобство и да им помогнем да се грижат за здравето си по време на престоя си у нас.

Апартаменти под наем в хотелски комплекс OAK RESIDENCE СМОЛЯНСКИ ЕЗЕРА
Семеен хотел "Oak Residence"
туристическо ядро "Лагера", местност "Смолянски езера",
гр. Смолян 4703, България.
GPS: 41°37’05.9”N 24°40’10.1”E
+359 896 71 66 68
  Смолянски езера

Oak Residence

Мезонет

Апартамент

ЦЕНИ И НАСТАНЯВАНЕ

ПОЛЕЗНО

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА

Контакти

+359 896 71 66 68
БЪЛГАРСКИ   |   ENGLISH